8 Kasım 2020 Pazar

ÖĞRENCİLERİN SESİ KİMDİR?

 




Öğrencilerin Sesi Platformu, 35 üniversite öğrencisi ve Lojistikçilerin Sesi Platformu desteğiyle 2020 Temmuz ayında kurulmuştur. Öğrencilerin Sesi,  Türkiye’nin farklı bölgelerinde okuyan öğrencileri bir araya getirerek ortak bir çalışma yürütmektedir. Önceliğimiz, öğrencilerin sektörden beklentilerini, sorunlarını dile getirebilecekleri bir ortam sunmak ve öğrenci-sektör ilişkisini öğrenim süreci boyunca aktif tutmaktır. Ayrıca platformumuz, öğrencilerin sorunlarını sektöre duyurmalarına olanak tanırken aynı zamanda onları sosyal alanda da desteklemeyi hedeflemektedir.

 

Platformumuz tüm bu amaçları gerçekleştirmek için 5 temsilciliğe ayrılmaktadır. Bunlar, sırası ile; Sosyal Medya Temsilciliği, Sosyal Yardımlaşma Temsilciliği, Etkinlikler Temsilciği, Mesleki Geliştirme Temsilciliği ve Okul Kulüp Temsilciliğidir. Her temsilcilikte gönüllü olarak çalışan öğrenci arkadaşlarımız yer almaktadır.

 

Sosyal ve mesleki alanlarda düzenlediği kongrelerle, canlı yayın etkinlikleriyle çeşitli kurumlar ve alanında uzman kişilerle öğrencileri bir araya getirmekteyiz. Öğrencilere kazandırdığı sektörel bilgiler, kişisel gelişim kazanımları, sosyalleşme olanaklarıyla platformumuz vizyonu doğrultusunda yükselen bir grafikle ilerleyecektir.

 

Öğrencilerin Sesi platformu birleştirici bir platformdur. Aktif bir şekilde öğrenimi devam eden bütün öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenir; bütün bölümlerden öğrencileri bünyesinde barındırır. Türkiye’nin dört bir tarafından farklı bölümlerde okuyan öğrencilerin birlikte yürüttüğü bir platform olan Öğrencilerin Sesi, kapısını bütün öğrenci arkadaşlarımıza destek için açık bırakmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

  Okul Kulüp Temsilci Liderimiz Gülhan KAYACI’ nın ve ekip arkadaşı Sevde Deran TÜRKER’in IEEE Yıldız Teknik Üniversitesi Topluluğu Yönetim ...